A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставчанська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

Рекомендації щодо проведення профілактичних заходів з недопущення поширення випадків COVID-19

Поширення випадків нової коронавірусної інфекції (COVID-19) в країнах Європейського союзу та країнах, що ділять спільний державний кордон з Україною, потребують підвищення рівня обізнаності, посилення та проведення додаткових профілактичних заходів при наданні транспортних послуг на всій території країни.

12:00 06.03.2020

Стартували 29 районні сільські спортивні ігри, а також стартувала шоста районна спартакіада серед голів, старост, депутатів ОТГ та сільських рад

У рамках ігор фізкультурно-спортивні клуби першої групи змагатимуться з 13 видів спорту, фізкультурно-спортивні клуби другої групи — з 10 видів спорту. Уже пройшли шашкові турніри. Отже, жінки змагалися окремо, в особистому заліку виборювали призові місця, за що і одержали нагороди, а чоловіки — окремо. Потім були визначені командні місця за результатами зайнятих місць двох учасників, тобто серед жінок та чоловіків.

11:57 06.03.2020

Завершилися ремонтні роботи

Вчора, 19 листопада, по вул.Головній в с.Ставчани завершилися ремонтні роботи автомобільної дороги загального користування місцевого значення. Від імені жителів громади висловлюємо подяку у вирішенні даної проблеми т.в.о. Кіцманської РДА Юрію Дмитровичу Косару та голові правління СВК "Зоря" Івану Георгійовичу Кубраку.

12:13 20.11.2019

Продовжується будівництво спортивного майданчика в с.Ставчани

Сучасний спортивний майданчик із штучним покриттям необхідний для того, щоб діти та молодь громади із задоволенням займалися спортом, підвищували рівень фізичної підготовленості, формували стійкі цінності та вели здоровий спосіб життя, досягали у спорті вагомих результатів. Тому дуже важливо створити усі необхідні умови для занять фізкультурою і спортом. Сподіваємось, що  тут буде багато молоді, яка буде правильно і з користю проводити свій час.

15:18 14.11.2019

Ставчанська громада отримала шанс на допомогу у створенні належного ЦНАПу за підтримки Програми "U-LEAD з Європою"

Цими днями відбулася виїзна консультація в Ставчанській громаді, яка стала переможницею 2-ї фази впровадження Програми "U-LEAD з Європою" щодо покращення адміністративних послуг. Спільно з громадою, представниками 2-го компоненту Програми, що опікується цим напрямком та Чернівецької ОДА формують місцеву політику надання послуг у майбутньому ЦНАПі.  А нині - дискусії, планування, створення технічного завдання, що включає список завдань по інституційному розвитку, вибрано приміщення, рекомендації по дизайну та зонуванню ЦНАП, спілкування з колективом ОТГ, формування спільного бачення щодо ключової і єдиної точки доступу мешканця до всіх послуг.

11:31 11.09.2019

Розпочато будівництво спортивного майданчика

Сьогодні на території Ставчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів розпочато будівельні роботи сільського спортивного майданчика із штучним покриттям . Тут зранку працює техніка, узгоджують план робіт.

17:53 05.08.2019

Укладено Угоду про співпрацю між Ставчанською об’єднаною територіальною громадою та Чернівецькою обласною радою профспілок

 1 серпня 2019 року Угоду підписали Ставчанський сільський голова Іван Тодорович та голова облпрофради Володимир Шкварковський за присутності голови обласної організації профспілки працівників освіти і науки Володимира Дудчака, голови обласної організації профспілки працівників культури Василя Кошмана, голови обласної  профспілкової організації працівників державних установ Олександра Охрімовського, заступника голови обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Ярослава Фенка, а також членів виконкому Ставчанської сільської ради, керівників бюджетних установ та організацій.

18:17 01.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь