A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставчанська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Вшанування 100-літньої ювілярки в селі Хлівище

Дата: 30.10.2021 15:50
Кількість переглядів: 1493

Фото без опису

   І знову приємна подія у селі Хлівище  Ставчанської територіальної громади. Сьогодні, 30 жовтня 2021року жителька села Хлівище Сасинюк Аспазія Іванівна святкує 100-літній ювілей.

 Такий ювілей дуже важлива і значуща подія і далеко не кожному судилося зустріти такий поважний вік.  Приємно, що живуть в селі Хлівище Ставчанської територіальної громади такі  жінки: мудрі, сильні духом, залюблені в життя, свою родину. Приклад життя цієї жінки є символом невмирущості нашого народу, уособленням вічних істин і цінностей.

Щоб привітати ювілярку, до її оселі завітали Ставчанський сільський голова Роман Руснак, староста Хлівищенського старостинського округу №2 Орися Стефанюк, секретар Ставчанської сільської ради Ольга Бабчук, староста села Шишківці Ставчанської громади  Олексій Добровольський , представники Кіцманського відділення Пенсійного фонду Тетяна Семененко та Ольга Білоусяк,  радник голови Чернівецької районної державної адміністрації Надія Попович,  приватний підприємець Наталія Назарюк, працівники Хлівищенського ЗЗСО 1-11ст Лариса Григірчик іТетяна Корнута та головний редактор газети Вільне життя Ольга Кулько.

Сільський голова Ставчанської сільської ради Роман Руснак звернувся до ювілярки зі щирими словами вітання та подяки за невтомну працю, життєву стійкість та мудрість а також  побажав  іменинниці   міцного здоров’я,  родинного затишку, щирої любові від рідних і близьких . В подарунок вручив  подарунковий сертифікат на суму 10 000 грн до 100-річного ювілею Сасенюк Аспазії Іванівни від Ставчанської територіальної громади . Староста села Хлівище Орися Стефанюк привітала  ювілярку , вручила квіти та Подяку  висловивши  найщиріші слова вдячності за прожиті роки і життєвий досвід  та побажала Аспазії Іванівні міцного здоров’я, бадьорості духу, родинного затишку, миру і Божого Благословіння. 

 Гості вручили Аспазії Іванівні квіти, подарунки та святковий торт від приватного підприємця села Хлівище Назарюка Олександра. З нагоди поважного ювілейного Дня народження  висловили жінці слова вдячності і шани за багаторічну сумлінну працю, за мудрість та досвід, які  вона передала своїм дітям, внукам та правнукам та заспівали гарні пісні про родину  .

Завідуючий сільським клубом села Хлівище Едуард Моставчук  записав відео-привітання для ювілярки з піснею «Чорнобривці»

 Також Аспазія Іванівна поділилась своїм секретом довголіття: щира молитва та  віра у Бога, любов ближніх продовжує життя. Вона закликає творити добро, адже воно завжди  повертається сторицею!

 Нехай Господь дарує  Вам, Аспазіє Іванівно , ще багато Многих і Благих літ!

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь