A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ставчанська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

У Чернівецькій області реалізовують пілотний проєкт з вивчення попиту та пропозиції на ринку праці.

Дата: 20.04.2021 15:33
Кількість переглядів: 514

 

У Чернівецькій області реалізовують пілотний проєкт з вивчення попиту та пропозиції на ринку праці

 

         Чернівецька область ввійшла у десятку областей України, де проведуть комплексний аналіз стану та тенденцій розвитку регіонального ринку праці, його професійної структури, нинішньої та перспективної потреби регіону в працівниках у професійному/кваліфікаційному розрізі.

         Проєкт триватиме до 30 грудня 2021 року. У Чернівецькому обласному центрі зайнятості вже створена аналітична група, до якої ввійшли представники Ради Федерації роботодавців Чернівецької області, Департаменту регіонального розвитку обласної державної адміністрації, Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації, навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області, ТОВ «Аутомотів Електрік Україна».

         Реалізація проєкту включає формування переліку діючих підприємств, організацій, установ, фізичних осіб-підприємців, котрі мають найманих працівників, відтак зроблять вибірку учасників опитування, опитають працедавців та випускників навчальних закладів, узагальнять результати та оприлюднять інформацію.

Директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко зазначає: «На ринку праці Чернівецької області вже тривалий час спостерігається дисбаланс між попитом та пропозицією робочої сили.  На часі розробити прогнозні показники потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та кваліфікованих робітників задля мінімізації дисбалансу між попитом і пропозицією на ринку праці».

         Проєкт реалізовують за участю експертів програми EU4Skills та Державного центру зайнятості на базі Вінницького, Дніпропетровського, Запорізького, Кіровоградського, Львівського, Миколаївського, Одеського, Полтавського, Рівненського, Чернівецького обласних центрів зайнятості.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь